Norsk | English

Tjenester

Løsningen som passer til deg avhenger av mange faktorer som prosjektets størrelse, krav til design og utforming, etc. . Vi kan tilby alt fra faste og håndskrevne HTML-sider til innviklete innholdsforvaltningssystemer med nettbutikksløsninger med opplegg for VISA og MasterCard og/eller mulighet for finmasket tilgang for ulike nivåer av lokalavdelinger.

Det som er felles for alle våre systemer er at vi bruker utelukkende Open Source systemer. Dette betyr at du ikke trenger betale for mer enn selve oppsettet av din side, men du trenger ikke betale ekstra for en programvarepakke. Og på grunn av at programmene blir utviklet av flere tusinner i fellesskap, blir feil og problemer funnet og fikset mye fortere enn ved lukket programvare.

Noen av de systemer som vi kan tilby er følgende:

Joomla

Joomla! er et av de mest brukervennlige og brukte Open Source innholdsforvaltningssystemer. Det blir brukt på hele jorda fra alt små og personlige hjemmesider til noen av verdens mest besøkte og komplekse firmasider. Med Joomla! er det enkelt å oppdatere, designen kan tilpasses dine behov og flere tusinn tilleggsmoduler gir deg nesten uante muligheter. Hvis du likevel har spesielle behov som det ikke finnes finnes noen modul for enda, kan vi programmere flere moduler selv.

Typo 3

Typo 3 er et spesielt ytelsessterkt system som fungerer godt for mellomstore til store organisasjoner og bedrifter. Med finmasket rettighetskontroll kan lokale grupper og avdelinger få tilgang til avgrensete områder av siden, mens mer sentrale folk kan ha mer overodnet kontroll. Siden kan til og med spre seg over flere domener. I tillegg har også Typo 3 et modulsystem som tillater utvikling av utvidelser. Også i Skandinavia har systemet blitt populær i det siste.

Drupal

Drupal brukes til utvikling av personlige hjemmesider, blogger, intranett, små til store dynamiske "community" nettsider, nettavis og mye mer. Spesielt fokuserer Drupal på nyheter og nyhetsformidling. Trenger du en side hovedsakelig til å formidle nyheter, så er kan det lønne seg å se på Drupal.

Django

Django er ulik de andre systemer, iom at det ikke er et halv-ferdigt produkt som kun må tilpasses. Django og det underliggende språket Python gjør det relativt enkelt å programmere avanserte websider fort. Styrken ligger i at man enkelt kan lage websider som har mye database-interaksjon. Hvis man skal lage utradisjonelle sider som enten skal fylle en database eller vise frem ulike data som ligger i databasen, så er Django det rette verktøy. Det kan f.eks. være snakk om websider som viser ulike statistikker og tillater brukeren å sammenlikne disse på interaktive måter. Nesten alle moderne web applications kan programmeres i Django/Python.